Китайські генетики зробили алкоголь набагато корисніше. Звучить така заява досить дивно, проте вони все ж змогли це зробити. Для цього потрібно додати в спиртне спеціальний ген, після чого воно не буде перетворюватися в жир і залишатись в печінці, а стане глікогеном і як наслідок буде добре впливати на організм.

Завдяки науковим співробітникам з Китайської Народної Республіки, на їхніх прилавках незабаром з’являться алкогольні напої, які насичують організм вітамінами, а не “вбивають” печінку. Звичайний алкоголь після вживання перетворюється на жир, який накопичується в печінці. Крім цього, при спалюванні таких жирів, шкідливі речовини залишаються в організмі людини і знову наносять йому шкоду. Інша справа, якщо замість таких жирів в організм потраплятиме глікоген, в такому випадку спиртне буде приносити лише користь, якщо звичайно знати міру.

Зловживати алкоголем не можна, яким би він не був корисним!

Зловживати алкоголем не можна, яким би він не був корисним!

Сам по собі алкоголь шкодить організму не на 100%. Дослідження показують, що якщо люди не вживають спиртного зовсім, то вони частіше хворіють на серцево-судинні захворювання, ніж ті, хто зрідка може дозволити собі трохи випити. Але так чи інакше пити багато алкоголю протипоказано, оскільки на деякі органи він впливає благотворно, інші ж губить.